fbpx

21 augustus

2021

Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, heeft op zaterdag 21 augustus 2021 een afspraak met zijn trouwe fans voor een onvergetelijke concertavond in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’ naar aanleiding van zijn tachtigste verjaardag werd door corona verplaatst, maar in Middelkerke geeft hij alvast de première van wat men dit najaar in de theaters mag verwachten. 

Will Tura werd op 2 augustus vorig jaar tachtig jaar. Om dit te vieren, trakteerde hij zijn vele duizenden fans op de nieuwe theatertournee ‘Will Tura, Ronde Van Vlaanderen’. Althans dat was de bedoeling tot corona roet in het eten gooide.Tot grote vreugde van Will Tura zelf en zijn fans zijn intussen de nieuwe concertdata bekend. Meer zelfs, hij voegt op 21 augustus een extra concert toe in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Met zijn vertrouwde begeleidingsband onder de deskundige leiding van Steve Willaert neemt hij het publiek mee door heel zijn carrière.

Will Tura: “Ik heb veel getraind, zowel fysiek als mijn stem. Dat is op mijn leeftijd nodig, maar ik ben in top conditie. Ik kan niet wachten om opnieuw het beste van mezelf te geven. Het is meer dan 50 jaar geleden dat ik zo lang niet op een podium stond. Ik heb gespaard, het worden mijn beste concerten.”