fbpx

24-25-26 MAART

2023

Het Schlagerfestival in Hasselt moet een feest zijn zonder beperkingen. Het DNA van het festival zit in polonaises, inhaken, dansen, springen … Eén van de succesfactoren van Het Schlagerfestival zijn de gevestigde, muzikale waarden.

Het zijn de artiesten waar mensen voor buiten komen, omdat ze voluit willen meezingen met ‘Als een leeuw in een kooi’, ‘Zeven zonden’, ‘Viva De Romeo’s’ of ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, liedjes van respectievelijk Willy Sommers,Christoff, De Romeo’s en Laura Lynn. Met veel enthousiasme is het viertal, dat in het publiek kan rekenen op de steun van een massa fans en bewonderaars, er in het voorjaar van 2023 weer bij. Na de ingehaalde oktobereditie, wordt er dit jaar op 24, 25 & 26 maart 2023 weer geschlagerd in de Trixxo Arena Hasselt. “Voor de 16de editie duwen we het podium weer naar achter in de zaal, waardoor er op het middenplein voldoende ruimte is voor die heerlijk langgerekte, doorlopende polonaises. Ook Kürt Rogiers is als gastheer-presentator weer van de partij. Dit jaar trekken we de kaart van de ‘Glitter & Glamour’. De mensen mogen nu al op zoek naar veel blingbling, aangepaste kledij of toffe accessoires die ons thema accentueren”, klinkt het bij de organisatie.

Vanaf eind maart kan er weer luidkeels meegezongen worden met tal van tophits van o.a. Die Schnappers, De Romeo’s, Yves Segers, Lisa Del Bo, Luc Steeno, Willy Sommers, Christoff, Laura Lynn & Stan Van Samang.

Meer info via www.hetschlagerfestival.be .