fbpx

14 juli

2023

De acteurs van het immens populaire televisieprogramma #LikeMe komen in de zomer opnieuw naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke op vrijdag 14 juli voor een namiddagshow. In het voorprogramma speelt de KetnetBand.

Het concert is één van de stops van #LikeMe On Tour. De combinatie van een stevig voorprogramma door de KetnetBand gevolgd door een set van ruim een uur #LikeMe, staat garant voor dé perfecte familie-uitstap aan zee.

De jeugdreeks #LikeMe ging in 2019 op antenne en is sindsdien zowel bij jonge als oudere televisiekijkers een weergaloos succes. Vooral muziekliefhebbers smaken #LikeMe. In de uitzendingen krijgen bekende Belgische en Nederlandse klassiekers een eigentijdse musical make-over. ‘Vlaanderen m’n Land’, ‘Soldiers of Love’ en ‘Laat Ons Een Bloem’ haalden zelfs de Top 10 van de Vlaamse Ultratop 50. Met deze hits en een reeks nieuwe nummers gaat #LikeMe in de zomer van 2023 opnieuw op tour en maakt het op vrijdag 14 juli om 14u30 een stop in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.