fbpx

8 juli

2022

Deze zomer in Middelkerke zal Milow worden begeleid door het 20-koppig Antwerp Philharmonic Orchestra. De singer-songwriter brengt trouwens dit voorjaar een nieuw album uit en stelt dat, samen met zijn vele hits, graag voor op vrijdag 8 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. De ticketverkoop start op dinsdag 8 februari om 10 uur.

Milow laat in 2004 een eerste keer van zich horen op Humo’s Rock Rally. Hij haalt de finale, maar wint net niet. Zijn debuutalbum verschijnt twee jaar later en betekent de start van een succesvolle muziekcarrière. Als getalenteerd nieuwkomer schittert hij ook live op Rock Werchter (2007), TW Classic (2008) en Werchter Boutique (2008). Hij is hiermee de eerste artiest om de drie festivals te spelen. Milow rijgt daarna de ene hit aan de andere en wordt tot hiertoe beloond met 12  MIA’s. Ook Nederland, Denemarken, Zweden, Zwitserland, Duitsland en Canada sluiten in de loop van de jaren de singer-songwriter in de armen. Naast nummers schrijven heeft Milow bovendien een oor voor jong talent. Hij ontdekt en coacht onder meer Selah Sue (2007) en Emma Bale (2015). 

Na 7 studio-albums en liefst 26 (!) singles in de Vlaamse Ultratop 50 staat Milow op vrijdag 8 juli 2022 met het Antwerp Philharmonic Orchestra achter zich op het podium van de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Hij stond eerder ook al met het orkest op het podium van de Lotto Arena in Antwerpen. ‘You Don’t Know’, ‘Ayo Technology’, ‘You And Me (In My Pocket)’ en ‘Little In The Middle’ zijn stuk voor stuk songs die met een symfonisch extraatje zullen schitteren op een warme zomeravond aan onze Belgische kust.