Clouseau neemt nog voor zijn ‘Tweesprong’-tournee van start gaat met veel goesting tijd, om op vrijdag 20 augustus in Middelkerke in de Proximus Pop-Up Arena een concert te geven. De ticketverkoop start op maandag 14 juni om 10 uur uur via www.teleticketservice.com. 

Zet de broers Koen en Kris Wauters op een podium en je hebt een feest. Iedere keer! Hits, ambiance en sfeer van begin tot einde. Vrijdag 20 augustus pakken Koen en Kris Wauters uit met een concert waarvan nu al wordt voorspeld dat het een legendarische zomeravond wordt. Daar zorgen de bakken energie, de zin om te entertainen en het immens aantal populaire songs om uit te kiezen voor.

De ticketverkoop start op maandag 14 juni om 10 uur uur via www.teleticketservice.com. Tickets worden verkocht rekening houdend met de geldende voorschriften, waaronder die van sociale afstand (met één lege stoel tussen elke reservering).

Wil je graag nu al je tickets? Scoor dan je tickets in voorverkoop tot en met maandag 14 juni via deze link, tot zolang de voorraad strekt. Te laat? Koop dan je tickets vanaf maandag 14 juni 10u met de algemene ticketverkoop via deze link