fbpx

Shows van  31 maart – 21 april

2022

BART PEETERS DELUXE IN MAART EN APRIL EINDELIJK TERUG IN LOTTO ARENA

De eerste vijftien concerten van deze succesvolle concertreeks vonden plaats tussen november 2019 en eind januari 2020. De aanleiding was toen de 60ste verjaardag van Bart. In mei 2020 stonden de laatste zeven concerten op de planning toen een virus alles lamlegde.

Jan Van Esbroeck (producent PSE Belgium): “Bijna twee jaar later zijn eindelijk de omstandigheden van die aard dat we de Deluxe-draad terug kunnen opnemen en we deze succesvolle reeks kunnen afronden. We bouwen vanaf eind maart de Lotto Arena opnieuw om tot de gezellige huiskamer van Bart Peeters en sluiten de reeks definitief af op donderdag 21 april. We zijn verheugd dat we na al die tijd de bijna 53.000 ticketkopers (van ondertussen 10 extra concerten) eindelijk in het warm bad van de Deluxe-concerten kunnen onderdompelen. Door de verplaatsing van de concerten zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar op elke voorstelling.“

De ingrediënten van deze concerten blijven onveranderd: een trip door het beste van Bart Peeters’ songboek, waarbij de energieke zanger wordt begeleid door zijn briljante muzikanten (De Ideale Mannen) en een koor van 500 enthousiaste zangers en zangeressen. Kosten noch moeite worden gespaard om de Lotto Arena om te bouwen tot Europa’s gezelligste en intiemste concertzaal. De setlist van de concerten zal lichtjes veranderen, Bart heeft intussen immers een paar nieuwe pareltjes uitgebracht, en ook een nieuw album ‘De kat zat op de krant’.